Імбир рожевий Суші Продукт 1кг
Імбир є необхідним компонентом у традиційному представленні суші, , і він слугує подвійною метою: маскування будь-яких сирих рибних запахів, наявних у суші ресторанах і очищення смакових рецепторів у роті між різними сушами. Також маринований імбир використовується як додатковий інгредієнт у стравах із рису, локшини, морепродуктів. Він надає стравам додаткової смакової палітри. Маринад, який залишається після використання імбиру, можна використовувати для маринування яєць, вони подаються в традиційних японських супах, а також як інгредієнт для приготування різних соусів.
Особливості імбиру маринованого розового:
- Очищення смакових рецепторів порожнини рота між різними типами суші, ролів, сашимі.
- Наявність у корені імбиру великої кількості важливих мікроелементів, ефірних олій, амінокислот і вітамінів групи А, В і С безумовно робить його дуже корисним.
- У японській кухні до складу багатьох страв входять сирі морепродукти. Важкі лише сюрпризи не тануть у собі така риба. Маринований імбир працює як своєрідний захист для організму. Він не дає змогу шкідливим бактеріям «розгулятися» й знешкоджує. Саме тому цей корінь у величезних кількостях поглинають усі прихильники справжньої східної кухні. І на цьому список «добрих справ» імбиру не закінчився.
Імбир для суші маринований SP рожевий 1 кг
- Ціна: 107 ₴