Локшина Удон 300 г
Локшина Удон в Японії стали робити раніше, ніж іншу популярну локшину з гречаного борошна — Соба. Зовні Удон — це тонка плоска локшина світло-жовтого або сірого кольору. До складу локшини входять три компоненти — пшеничне борошно, сіль, вода.
Локшина Удон містить вітаміни групи B, амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти омега-3, омега-6 і омега-9. У локшині є кальцій, фосфор, селен, цинк, магній і особливо багато натрію.
Якщо ви використовуєте свіжу локшину удон, її потрібно готувати лише 2-3 хвилини. Сушена локшина удон готуватиметься приблизно 8-10 хвилин. Періодично помішуйте локшину , щоб вона не злипалася. Ви також можете додати трохи олії у воду, щоб локшина не злипалася.
У багатьох японських ресторанах локшину удон зазвичай подають у бульйоні. Локшина Удон легко вбирає смаки бульйону, посилюючи смак умашками страви . У бульйон можна додавати й інші інгредієнти, наприклад, різні овочі, тушковану яловичину або сире яйце, поміщене зверху.
Локшина Удон 300 г
- Ціна: 58 ₴