Водорості сухі Комбу 200 г
Вся продукція для східної й азіатської кухні в нашому магазині, заходь)
Водорості сухі Комбу — це велике сушені листя бурих водоростей, які використовують для приготування бульйонів. Японську кухню складно уявити без водоростей Комбу. Поряд із водоростями Вакаме, їх використовують для приготування мисосупів, а також додають до японських салатів. Разом зі стружкою тунця "Боніто" комбу є найважливішим компонентом супового бульйону «Даші». Також Комбу використовується і для ароматизації вареного рису в суші, і для тушкованих страв, позаяк вона чудово гармонує з овочами, м'ясом і рибою
На поверхні комбу є світлий наліт, якому водорості зобов'язані своїм ароматом. Тому мити водорості не потрібно, досить протерти їх вологою тканиною, а потім розрізати на шматочки. Під час приготування використовують як самі водорості комбу, так і воду, у якій вони замочені. Комбу використовують для приготування гострих закусок.
Водорості сушені Комбу 200 г
- Ціна: 234 ₴