Гриби Шиїтаке
Діаметр приблизно 5 см
Гриби Шиїтаке — одні з найпоширеніших грибів Азії. Вони є складником багатьох салатів і перших і других страв.
Перед використанням ці гриби для азійських страв необхідно замочити приблизно на годину, після чого відварити або обсмажити. Воду, у якій вони були, не потрібно виливати — вона стане в пригоді для приготування супів і соусів. Ці гриби застосовують як основний і додатковий інгредієнт багатьох страв.
Їх можна подрібнити й, не замочуючи, додавати в супи та соуси для додання характерного смаку й аромату.
Упаковка 250 г.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 943 ₴/упаковка