Рис для суші TAIYO
Рис — навряд чи не найголовніший продукт японської кухні. Суші та роли не можуть обійтися без рису. Одним із секретів приготування суші-рису є правильний вибір сорту. Унаслідок цього готовий рис має вийти клейким, і з нього легко можна буде сформувати суші або приготувати роли.
Умови зберігання:
Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, захищених від впливу атмосферних опадів, з відносною вологістю повітря не більш ніж 70% і за температури не вище ніж 300 °C.
Не можна зберігати вироби разом з іншими продуктами, які мають специфічний запах.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Тип | Рис для суші |
- Ціна: 1 950 ₴/мішок