Оцет рисовий East Food, 250 мл
28 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- В наявності
Оцет рисовий East Food
Оцет на основі рису і злаків – невід'ємна частина більшості блюд азіатської та європейської кухонь. Традиційно японський оцет відрізняється найвищою якістю та багатим насиченим смаком, який надає неповторний аромат самим різноманітним стравам, тому майже кожен азіатський (і не тільки) рецепт має його у своєму складі.
Але саме, для приготування суші використовують тільки рисовий оцет і це підтверджують такі факти:
1) Рисовий оцет володіє майже прозорим кольором, тому не змінює колір самого продукту;
2) Його аромат і смак набагато м'якше і трохи солодкуваті, на відміну від інших оцтів, тому готове блюдо не буде «бити» різким запахом і смаком;
3) Рисовий оцет не погіршить структуру рису і риби.
Упаковка: 250 мл.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 1000 мл |
Країна виробник | Україна |
Тип | Оцет |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | East Food |
- Ціна: 28 ₴