Продавець East Food розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
756 відгуків
Все, що потрібно для суші, за найдоступнішими цінами!До покупок!

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (93) 164-74-64
Товари для суші та страв азіатської кухні від East Food
Кошик

Часник гранули 40/60 1 кг

310 ₴

  • Немає в наявності
Часник гранули 40/60 1 кг
Часник гранули 40/60 1 кгНемає в наявності
310 ₴
+380 (93) 164-74-64
+380 (93) 164-74-64
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Часник сушений

У сушеному вигляді часник зберігає практично всі свої корисні властивості, аромат та смак. Він мало чим відрізняється від свіжого: такий самий гострий, пікантний, бадьорий. Але все ж таки деякі відмінності є:

  • Відсутність різкості. Смак і запах сушеного часнику благородніший, притупленіший. Він більш пряний, ніж різкий та гіркий.
  • Варіабельність застосування. Свіжий часник змінює свої властивості у стравах залежно від того, як його використовувати: обсмажувати, консервувати, відварювати, готувати маринад. Сушений зберігає однаковий запах і смак, куди б ви його не додали.
  • Універсальність. Приправа більш універсальна та гармонує з великою кількістю продуктів. Її можна додавати в салати, соуси, страви з грибів і морепродуктів.
  • Не залишає запаху з рота. Всім відомо, що після свіжого часнику дихання стає зовсім не свіжим. Висушена приправа повністю позбавлена цього побічного ефекту. Її можна безбоязно вживати перед побаченням, важливою зустріччю.
  • Зручність використання та зберігання. Сушений часник займає набагато менше місця і при правильному зберіганні довго не псується. У темній герметичній тарі термін придатності приправи становить 12 місяців.

Особливості застосування

  • Щоб не зіпсувати смак страви, слід дотримуватись дозування. Якщо в рецепті вказано 1 зубчик часнику, беруть чверть чайної ложки часникового порошку (гранул) або половину чайної ложки часникової солі.
  • У супи, борщі, запіканки, рагу приправу додають за 3-5 хвилин до готовності. Можна приправити сушеним часником (сіллю, гранулами або порошком) готову гарячу страву. Він практично миттєво віддає свій смак та аромат.
  • Шматочки сушеного часнику обсмажують у маслі 2-3 хвилини або кидають їх у киплячу воду для повного розкриття смаку. М'ясо натирають пряністю перед приготуванням.
  • Для ковбасного фаршу гранульований часник розводять водою у пропорції 1:2.
Характеристики
Основні
Вага1000 г
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Складчасник гранули 40/60
Тип спеційЧасник
Інформація для замовлення
  • Ціна: 310 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner