Аромат червоного перцю досить слабкий і приємний, що стимулює роботу шлунково-кишкового тракту та покращує травлення. Смак від солодкого до дуже обережного. Вплив цієї спеції на організм людини такий, що червоний перець збільшує секрецію ферментів підшлунковою залозою. Це сприятливо позначається на травленні. У червоному перці містяться каротиноїди, які благотворно впливають на зір. Використовуючи чилі під час епідемій ГРВІ, люди можуть добре себе убезпечити. У боротьбі з інфекціями червоний перець – незамінний помічник.
Рекомендації в кулінарії: Входить до складу всіх сильно пекучих карі та у більшість пряних сумішей. Цю пряність додають у соуси, супи, салати, копченості, фарш, до м'ясних та рибних страв, страв з птиці та яєць, для приготування кетчупів. Особливо корисно додавати до овочевих пюре. У соусах вживається як гострого початку.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Склад | перець червоний чилі |
Тип спецій | Перець червоний |
- Ціна: 280 ₴/упаковка