Розмарин сушений
Сушений розмарин зберігає практично всі вітаміни та мінерали, які містяться у свіжій рослині, трохи втрачає ефірних олій у процесі сушіння.
У кулінарії розмарин сушений чудово ладнає з маринадами для м'яса та птиці, особливо з бараниною, буде чудовою добавкою до запеченої картоплі та інших овочевих страв. Смак у сушеного розмарину не такий яскравий, як у свіжого, але й прянощі з хвойною ноткою, і лимонний присмак відчувається виразно, тому у страви достатньо покласти невелику щіпку сухої приправи.
Додають сушений розмарин у напої та випічку, особливо люблять його італійці, посипаючи дрібни
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Розмарин |
- Ціна: 280 ₴