Паприка мелена
Паприка - приправа, змелена з сушеного солодкого або м'ясистого перцю червоного сорту.
Паприка використовується у мексиканській, іспанській, угорській, німецькій кухні. Її додають практично у всі м'ясні страви, особливо добре вона поєднується з куркою та свининою. Однак не варто додавати цю спецію при жарінні, паприка легко підгоряє, набуваючи гіркого присмаку. Прекрасно поєднується вона і з овочами, особливо томатами та капустою. Дуже часто її додають до супів, на основі паприки готують різноманітні соуси.
У паприці міститься вітаміну С у кілька разів більше, ніж у цитрусових. Вона покращує кровообіг, збуджує апетит. Крім цього паприка покращує травлення та посилює роботу підшлункової залози, допомагає при ревматизмі.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Паприка |
- Ціна: 270 ₴