Борошно Рисове East Food 1 кг
115 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
Борошно Рисове East Food 1 кг
Сьогодні поширені два основні види рисового борошна: біла, одержувана з шліфованого злаку, і коричнева - її виробляють, перемелюючи бурий рис. Один від одного вони відрізняються лише кольором та хімічним складом – у бурому рисі вище вміст деяких мінералів та вітамінів. Ключовою відмінністю обох видів від пшеничного або житнього борошна – відсутність клейковини (через це, до речі, із чистого рисового борошна неможливо нічого спекти).
Зважаючи на те, що у складі борошна з рисової крупи відсутня клейковина, для випікання її доводиться змішувати з пшеничною. В азіатській кухні вона застосовується для створення тіста для роликів, локшини фунчози, десертів та млинців, а також у складі панірувальних сумішей.
- Ціна: 115 ₴