Перець чорний горошок
Чорний перець горошок -доступна і поширена спеція, для отримання якої в хід йдуть недозрілі рослини, які тільки починають червоніти плоди, які обварюють окропом і потім сушать на сонці. Він оболонка плоду буріє і зморщується, визначаючи звичний темно-бурий (чорний) колір цього перцю. Чорний перець тим краще, чим він твердіший, темніший, важчий.
Додається до овочевих страв.
Добре поєднується з усіма овочами, грибами.
Надає гостроти м'ясним та рибним стравам.
Використовується для консервації, приготування маринадів.
Прекрасно підходить для додавання до свіжих салатів.
Добова доза чорного перцю, що рекомендується, - не більше 4 г.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | В'єтнам |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Тип спецій | Перець чорний |
Ціна за 1 кг | 498 |
- Ціна: 385 ₴/кг