Борошно Napoletana Rosso
Борошно Napoletana Rosso із середнім вмістом білка призначене для замісу всіх видів тесту для неаполітанської піци прямим та непрямим методом. Це спеціальне борошно, яке створене спільно з шеф-кухарями Associazione Verace Pizza Napoletana. Вона надає тесту еластичність і забезпечує чудову хрустку скоринку.
Вологість: макс. 15,5%
Білки: хв 13%
Зольність: макс. 0,55%
Компанія 5 Stagioni є офіційним членом товариства постачальників борошна для неаполітанської піци Associazione Verace Pizza Napoletana.
Використовується виключно для отримання специфічної хрусткої скоринки в піці.
Борошно Napoletana має природну ферментацію, тому після замісу дуже важливо правильно провести розстоювання тесту. Саме в цей момент запускається процес природного бродіння з мінімальним додаванням дріжджів. За рахунок абсолютно білого кольору борошна тісто залишається так само білим.
Основні | |
---|---|
Вага | 25 кг |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Мішок |
Термін придатності | 12 міс |
Культура | Пшениця |
- Ціна: 1 885 ₴