Оцет рисовий East Food, 5л
Оцет на основі рису та злаків – невід'ємна частина більшості страв азіатської та європейської кухонь. Традиційно японський оцет відрізняється найвищою якістю і багато насиченим смаком, що надає неповторний аромат найрізноманітнішим стравам, тому майже кожен азіатський (і не тільки) рецепт має його у своєму складі.
Але саме для приготування суші використовують тільки рисовий оцет і це підтверджують такі факти:
1)Рисовий оцет має майже прозорий колір, тому не змінює колір самого продукту;
2)Його аромат і смак набагато м'якший і дещо солодкуватий, на відміну від інших оцтів, тому готова страва не буде «бити» різким запахом та смаком;
3)Рисовий оцет не погіршить структуру рису та риби.