Набір для приготування локшини Пад Тай ТМ "AROY-D" 220 г
Локшина Пад Тай — найпоширеніша тайська страва. Головною родзинкою цієї локшини є її неперевершений однойменний кисло-солодко-гострий тамариндовий соус Пад Тай. Лапшу можна готувати з будь-яким різновидом м'яса, проте традиційно страву готують із креветками або куркою, або навіть із міксом цих інгредієнтів. Локшина Пад Тай входить до топ-10 найсмачніших страв у світі.
Набір «Пад Тай» містить основні інгредієнти для приготування локшини: соус Пад Тай, рисова локшина, крихта арахісу.
Спосіб приготування:
1. Відварити рисову локшину в киплячій воді впродовж 5-6 хвилин. Промити холодною водою, відкинути на друшляк і залишити.
2. Розігріти на сковороді 2 ст. л олії, розбити яйце та приготувати скромбл. Додати начинку (м'ясо, креветки) і готувати до готовності.
3. Додати соус Пад Тай, готову локшину, різану зелену цибулю й арахіс. Ретельно перемішуючи, готувати 2-3 хвилини.
4. За бажанням додати сік половинки лайма.
Інгредієнтів у наборі досить для приготування 2 порцій. Сам процес не займе понад 15 хвилин.
Жири, г/100г | 4,8 |
Білки, г/100г | 4,5 |
Вуглеводи, г/100г | 34 |
Калорійність, ккал/100г | 197 |
Основні | |
---|---|
Вага | 220 г |
Виробник | Aroy-D |
Країна виробник | Таїланд |
Тип | Бульйони |
Упаковка | Картонний пакет |
Склад | Соус Пад Тай (цукор, вода підготовлена, соус (цукор, вода підготовлена, соус соєвий, сіль кухонна харчова, крохмаль тапіоки), цибуля шалот смажена, сіль кухонна, тамаринд, чилі червоний сушений, часник, регулятор кислотності Е330, гідролізований соєвий білок, барвник Е160с), сушена рисова локшина, арахіс. |
- Ціна: 290 ₴