Прованські трави
Склад: майоран, базилік, чабер, чебрець, орегано, розмарин.
Відома суміш трав, яку винайшли у Франції.
Суміш прованських трав практично універсальна: її додають у салати, супи, соуси, рибні страви, м'ясні фарші та страви з курки. Якщо сумніваєтеся – сміливо додавайте суміш у всі страви французької та середземноморської кухні (крім десертів) – тоді точно не помилитеся!
Прованські трави є прекрасним доповненням до страв (овочевим гарнірам, рагу, жаркому), її ж додають у хліб, без неї не обійтися при приготуванні знаменитого соусу бешамель. Нею ж приправляють запечені овочі (вона підійде і до томатів, і до баклажанів, і до кабачок).
А якщо ви занедужаєте - то можете не боятися прісних та дієтичних страв! Адже суміш прованських трав навіть курячий бульйон або відварену картоплю зробить чарівно смачною!
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Склад | майоран, базилік, чебер, чебрець, орегано, розмарин |
Тип | Лапша |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | East Food |
Тип спецій | Прованські трави |
- Ціна: 234 ₴