Стружка тунця Боніто
Боніто - стружка тунця - цілком заслужено користується популярністю у кулінарів Японії. Неймовірно смачні ароматні роли Боніто макі завдячують своєю назвою саме цьому продукту. Це майже класичний рол, з тією лише відмінністю, що він ніби вивернуть навиворіт і присипаний стружкою тунця.
Однак стружка тунця придатна не тільки для суші та ролів, вона цілком може бути самостійною стравою, з боніто виходить смачна закуска. У поєднанні з рисом зі стружки тунця готується чудова гаряча страва. А разом із комбу вона входить до складу багатьох супів, традиційних для японської кухні, також на їх основі готується смачний рибний бульйон даші. Ну і не варто забувати, що вона може бути декором для безлічі страв.
Технологія виготовлення стружки тунця також досить своєрідна. Спочатку філе тунця варять, це дозволяє забрати зайвий жир. Після цього рибу коптять і висушують до дуже твердого, практично кам'яного стану. Потім на спеціальній дошці роблять струганіну із затверділого філе тунця.
Упаковка 250 г
Інформація для замовлення
- Ціна: 751 ₴