Кулінарне масло для фритюру EFFO
Продукти EFFO розроблені спеціально для шеф-кухарів і технологів HoReCa, виробників випічки, снеків і кондитерських виробів.
Масло EFFO, завдяки особливому жирно кислотним складом, має більш високу стійкість під час смаження. Відмінна стійкість до окислення збільшує строки використання високоолеінового масла, а також забезпечує більш тривалий термін зберігання готового продукту.Висока температура димоутворення дає можливість Шеф-кухарю безпечно працювати при потрібній температурі для обсмажування продукту найкращим чином. При цьому надати страві апетитний зовнішній вигляд і зберегти його поживні властивості.
Основу EFFO становить высокоолеиновое соняшникову олію. Його головна цінність - високий вміст (не менше 75%) мононенасыщенной олеїнової кислоти Омега-9, яка не містить трансжирів. Це ідеальне масло для приготування здорової їжі.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 1500 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Bag in box |
Тип олії | Соняшникова |
- Ціна: 1 750 ₴