Олія кунжутна Maruhon
Кунжутна олія відмінно підходить для салатних заправок, темпури, приготування смаженого м'яса та риби, овочів. Його одержують шляхом обережного обсмажування неочищеного насіння кунжуту перед повільним пресуванням для виділення ніжної ароматної олії. В результаті виходить чиста кунжутна олія, багата на антиоксиданти, жирні кислоти Омега-6 і Омега-9, вітаміни Е, А, D, B1, B2, B3, С, цинк, фосфор, залізо. Має сильно виражений горіховий смак та запах, використовується в кулінарії для ароматизації. Кунжутна олія багата на поліненасичені масла. В обсмаженому вигляді темніша кунжутна олія - незамінний інгредієнт японської, китайської та індійської кухні - має ще сильніший аромат і темно-золотий колір. Воно легко підгоряє, тому додають його в страву в останній момент.Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Тип олії | Кунжутна |
Об`єм | 1657 мл |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 060 ₴