Васабі — необхідний атрибут суші, пряна приправа. Саме вживання васабі дає змогу без побоювань вживати сиру рибу. Васабі дезінфікує її, водночас стимулюючи вироблення травних ферментів. Яскраво-зелені пасту васабі змішують на смак із соєвим соусом у спеціальних чашечках, а потім до цієї суміші обмащують шматочки суші, які тримають паличками. Васабі — це спеціальна приправа, яку можна знайти тільки в японській кухні. Корінь васабі чиститься й натирається, і потім слугує приправою для багатьох різних страв. У свіжому вигляді васабі купити важко та дорого, тому переважно він використовується у формі пасти або порошку. Використовувати васабі треба в невеликих кількостях, позаяк він має надзвичайно гострий смак.
Паковання 1 кг
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
Термін придатності | 24 міс |
Тип | Васабі |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Вакуумна упаковка |
- Ціна: 367 ₴