Італійські трави
Склад: орегано, майоран, кріп, петрушка, базилік.
Суміш італійських трав активно використовується, звичайно ж, в італійській кухні: її додають у салати, пасту, лазанню, фарш, томатні соуси та підливи, використовують для приготування піци, хліба. м'ясних запіканок, овочевих супів, рибних та м'ясних страв!
Італійські трави можна додавати практично до всіх страв, але є винятки. Наприклад, в паніровці краще обійтися без них, інакше суміш просто пригорить.
Яку кількість суміші потрібно додавати у блюдо, щоб не переборщити? Керуйтеся своїм смаком, але враховуйте, що для супів достатньо 1 чайної ложки на 1 літр, а для соусів вистачить 1 столової ложки на 0,5 літра!
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Склад | орегано, майоран, кріп, петрушка, базилік |
Тип спецій | Італійські трави |
Тип | Лапша |
- Ціна: 187 ₴