Японська Локшина Рамен
Локшина Рамен - дуже поширений у Південно-Східній Азії вид локшини. Надзвичайно популярна в Китаї, Японії та Кореї. Зовні це тонка плоска локшина світло-жовтого кольору. Здебільшого до складу локшини входять чотири компоненти – пшеничне борошно, сіль, вода та лужна мінеральна вода (в Японії її називають каммідзу). Саме завдяки цій специфічній рідині локшина має свої смакові та кулінарні властивості. Саме через каммідзу локшина має свій жовтий колір та щільну структуру, що не дозволяє їй розварюватись у бульйоні.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Тип | Лапша |
Основа | Пшенична |
Вага | 0.72 кг |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 199 ₴