Чіа - один з найпопулярніших суперфудов на сьогодні, який стрімко завоював популярність серед прихильників здорового харчування по всьому світу. Ці насіння є багатим джерелом білка, клітковини, кальцію, антиоксидантів і Омега-3. На думку дієтологів, чіа здатні очистити організм від токсинів, поліпшити роботу кишечника і навіть омолодити організм.
Існує три основні форми вживання насіння: у вихідному вигляді, у вигляді борошна та у поєднанні з рідинами - У цьому випадку продукт є доповненням до основних звичних страв: каш, салатів, гарнірів, випічки. Додайте тріску або одну чайну ложку насіння до готової страви. Таким чином, вдасться доповнити смак звичної їжі та збагатити його корисними мікроелементами у високій концентрації. - За допомогою ступки чи кавомолки зерна можна подрібнити. Отримане борошно додають у каші, в тісто млинців та домашнього хліба. - Як рідини найчастіше виступають вода і молоко тваринного або рослинного походження, рідше - соки. На одну чайну ложку насіння слід брати не менше однієї склянки рідини. Насіння замочується на 35-45 хвилин і за цей час встигає зайняти весь обсяг склянки. Готовий чіа-пуддинг поєднують з ягодами, фруктами та якао, виходить справжній десерт. У будь-якому випадку, рекомендована денна норма вживання насіння не повинна перевищувати 2-3 столові ложки.Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Аргентина |
Тип | Суперфуди |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 399 ₴/кг