Продавець East Food розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
642 відгуків
Все, що потрібно для суші, за найдоступнішими цінами!До покупок!

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (93) 669-41-67
Товари для суші та страв азіатської кухні від East Food
Кошик

Спаржа соєва Фучжу 150 г

75 /упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Спаржа соєва Фучжу 150 г
Спаржа соєва Фучжу 150 гНемає в наявності
75 /упаковка
+380 (93) 669-41-67
+380 (93) 669-41-67
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Фучжу

Соєва спаржа або Фучжу — білковий продукт із соєвих бобів, який надзвичайно популярний не лише в країнах Південно-Східної Азії, а й в Україні. В англомовних країнах фучжу називається японським терміном "юба" або tofu skin. Назва «Соєва спаржа» — помилкова, і до справжньої спаржі жодного відношення не має. Тим не менш, у наших краях саме ця назва прижилася з легкої руки невідомого постачальника продукту з Китаю, і в даний час саме ця назва відома практично кожному українцю, який любить корейські салати. У сухій соєвій спаржі міститься до 45% повноцінного соєвого білка, близько 20% корисного жиру та унікальний склад мінералів та вітамінів. При цьому калорійність спаржі дуже низька трохи більше 100 ккал на 100 г готового вологого продукту. Соєва спаржа – унікальний напівфабрикат для приготування багатьох страв азіатської та вегетаріанської кухні. Виробництво фучжу досить складне. Спочатку соєві боби замочують, потім подрібнюють і варять з наступним відділенням екстракту – соєвого молока, і вже готове соєве молоко досить довго терплять у невеликих чанах квадратної форми до утворення на поверхні твердої плівки з високим вмістом жиру. Цю плівку кремового кольору потім вручну періодично знімають з поверхні молока частковим накручуванням на спеціальні тонкі палички і підвішують для висушування. Потім напіввисушену плівку скручують повністю і досушують у горизонтальному положенні, при цьому вона набуває витягнутої зморщеної форми. Фучжу – незамінний інгредієнт східноазіатської кухні, використовується для приготування салатів, закусок, її можна маринувати, смажити з овочами, варити з неї супи та інші страви. Суха соєва спаржа спочатку замочується у питній воді на 2-6 годин до розм'якшення (час залежить від температури води). Спаржею можна замінити навіть ковбасу в олів'ї: це додасть салату пікантності та смаку. Упаковка 150 грамм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner