Гриби Шіїтаке
Діаметр близько 5 см
Гриби Шіїтаке - одні з найпоширеніших грибів Азії. Вони є складовою багатьох салатів і перших та других страв.
Перед використанням ці гриби для азіатських страв необхідно замочити приблизно годину, після чого відварити чи обсмажити. Воду, в якій вони знаходилися, не потрібно виливати - вона стане в нагоді для приготування супів та соусів. Ці гриби застосовують як основний та додатковий інгредієнт багатьох страв.
Їх можна подрібнити і, не замочуючи, додавати в супи та соуси для надання характерного смаку та аромату.
Упаковка 250 г.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 238 ₴/упаковка