Гриби Муер
Ці гриби не просто так настільки популярні в Азії. Крім непоганих смакових якостей, вони володіють безліччю корисних і навіть унікальних властивостей.
- Муер багатий білком, і за його змістом цей продукт не поступається навіть м'яса.
- У цих грибах дуже багато вітамінів групи В і вітаміну Д.
- Також містяться в муэре амінокислоти, фосфор, кальцій, калій.
- Він ідеально підходить для дієтичного харчування, так як допомагає понизити вагу, при цьому насичуючи організм всіма необхідними мікроелементами, що запобігає авітаміноз.
Смак у муер практично нейтральний, за рахунок чого вони чудово поєднуються з будь-якими продуктами. Їх використовують для приготування численних тушкованих і смажених страв, перших страв, гарнірів, холодних закусок і салатів. Як основне блюдо муер використовують рідко через ту ж нейтральності смаку. Перед приготуванням цей продукт необхідно замочити в теплій воді приблизно на 3-4 години. Після цього гриби збільшують обсяг у 6-8 разів. Далі треба прибрати жорстку кореневу частину і можна готувати.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Сушені |
Вага | 250 г |
- Ціна: 173 ₴/упаковка