
Рисові чіпси зі смаком креветок, рожеві 227 г
75 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- В наявності
+380 (93) 164-74-64
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Це хрусткі, при цьому корисні та дієтичні чіпси, які виготовляються з рисового борошна. Вони відрізняються від звичайних картопляних зменшеним вмістом крохмалю та інших швидких вуглеводів. При цьому рисові чіпси швидше готуються, тому містять менше жирів.
Ця страва східної кухні традиційно готується з натуральних компонентів – перетертої та висушеної креветкової маси, суміші крохмалю, спецій. Склад круто замішується, розкочується та формується. Потім кожну чіпсу висушують до хрускоту.
У сирому вигляді рисові чіпси не вживають – їх потрібно попередньо приготувати. Як приготувати рисові чіпси? Дуже просто: візьміть вок чи сковороду з високими стінками. Можна використовувати фритюрницю. Налийте в неї велику кількість рослинної олії (соняшникова, оливкова або кунжутна – традиційна для азіатського фритюру) і нагрійте до легкого серпанку. Занурюйте кожну чіпсову заготівлю в розпечену олію і смажте, поки чіпса не збільшиться в розмірі, її краї не загорнуться назовні, а колір не придбає легкий рум'янець. Готові снеки викладайте на серветку чи рушник, щоби видалити зайву жирність.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Bich-Chi |
Країна виробник | В'єтнам |
Вага | 200 г |
Ціна за 1 кг | 101 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Тип | Папір |
Інформація для замовлення
- Ціна: 75 ₴/упаковка