Борошно Темпура
Під назвою темпура мають на увазі особливу різновид кляру, що відрізняється як своєю консистенцією, так і смаком. При цьому готову страву має рум'яну скоринку, що відрізняється від аналогів інших кухонь, пишнотою і ніжністю.
Готується темпура з базових продуктів, до яких часто додають і інші компоненти. Вони надають страві особливі властивості, але в основу цього кляру практично завжди входить:
- темпурная борошно;
- яєчний порошок або яйця;
- холодна вода.
Сьогодні темпура робиться з готової суміші порошків, до якої додають яйце і воду. Саме її склад і прийнято називати темпурной борошном. Її склад змінюється і доповнюється з дня заснування японської кухні, але є і певні основи приготування.
На відміну від звичайного кляру, темпура готується особливим способом. В борошно додають яйце і трохи холодної води. Після цього суміш добре перемішують, але не збивають. Намагаються отримати однорідний склад без характерною піни. Саме тому для приготування темпуры заборонено використовувати міксер, блендер або кухонний комбайн. Процес з'єднання продуктів роблять дерев'яною ложкою при невеликому помішуванні.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Термін придатності | 18 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Борошно |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 116 ₴/упаковка