Васабі Порошок
Васабі - необхідний атрибут суші, пряна приправа. Саме вживання васабі дозволяє без побоювань вживати сиру рибу. Васабі дезінфікує її, водночас стимулюючи вироблення травних ферментів. Яскраво-зелену пасту васабі змішують за смаком із соєвим соусом у спеціальних філіжанках, а потім у цю суміш вмочують шматочки суші, які тримають паличками. Васабі – це спеціальна приправа, яку можна знайти лише у японській кухні. Корінь васабі чиститься і натирається, а потім служить приправою для багатьох різних страв. У свіжому вигляді васабі купити важко і дорого, тому переважно він використовується у вигляді пасти або порошку. Використовувати васабі слід у невеликих кількостях, так як він має надзвичайно гострий смак. Упаковка 1 кгХарактеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Китай |
Тип | Васабі |
Термін придатності | 24 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Вакуумна упаковка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 370 ₴