Стружка тунця Боніто
Боніто – стружка тунця – цілком заслужено користується популярністю у кулінарів Японії. Неймовірно смачні ароматні роли Боніто маки зобов'язані своєю назвою саме цього продукту. Це майже класичний рол, з тим лише відмінністю, що він немов вивернуть навиворіт і присипаний стружкою тунця.
Однак стружка тунця придатна не тільки для суші і ролів, вона цілком може бути самостійною стравою, з боніто виходить смачна закуска. У поєднанні з рисом зі стружки тунця готується чудова гаряча страва. А разом із комбу вона входить до складу багатьох супів, традиційних для японської кухні, також на їх основі готується смачний рибний бульйон даші. Ну і не варто забувати, що вона може бути декором для безлічі страв. Технологія виготовлення стружки тунця теж досить своєрідна. Спочатку філе тунця варять, це дозволяє прибрати зайвий жир. Після рибу коптять і висушують до дуже твердого, практично кам'яного стану. Потім на спеціальній дошці роблять строганину з отверділого філе тунця.Упаковка 0,5 кг.
Інформація для замовлення
- Ціна: 857 ₴