Смажений вугор Заморожений в Соусі Унагі Кабаякі
764 ₴/кг
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
Смажений вугор, або як звикли в нас говорити, копчений, в унагі соусі - це, можна з упевненістю сказати, самий популярний інгредієнт в "нашій" японської кухні. Улюблені "дракони унагі", суші з вугрем, сашимі, японські і китайські супи, різноманітність салатів з смачною екзотичною рибкою сьогодні дуже популярні!
Сьогодні купити вугор «Унагі» може будь-хто. Продукт спеціальним чином готується в Китаї: відварюється і коптиться в соєвому соусі, щоб бути повністю готовим до вживання. Тому купити вугор – це значить придбати не простий напівфабрикат, а повноцінне блюдо, яке так високо цінується в азіатській кухні. Вугор може бути відразу ж вжито в їжу або ж доданий в якусь більш складну їжу. Зокрема, придбати вугор можна як для перших страв, так і для оригінальних салатів, щоб надати їжі специфічний смак, властивий для японської та китайської кухні.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Ціна за 1 кг | 589 |
Тип | Риба |
- Ціна: 764 ₴/кг