Соус Шрірача HUY FONG
Шрирача, або, як його ще називають, сірача - це оригінальний варіант гострого чилі-соусу, який використовується в кулінарії Південно-Східної Азії повсюдно. Для його приготування застосовуються не найекзотичніші інгредієнти, але при цьому сам соус має характерний гостро-солодкий смак, який не сплутати ні з чим. Спочатку цей соус було створено для доповнення страв із морепродуктів, але сьогодні його використання суттєво розширилося. Ви можете спробувати додавати шрирачу: Соєву локшину; У спринг-роли; У супи чи бульйони; У блюда з яєць; У бургери. У США його взагалі вважають відмінною альтернативою кетчупу, так що використовувати шрирач можна так само, як звичайний помідорний соус. Має глибокий, насичений та яскравий смак чилі.Інформація для замовлення
- Ціна: 382 ₴