Місо-паста темна
Паста Місо темна (Aka Miso) – продукт традиційної японської кухні, найчастіше у вигляді густої пасти. Місо виробляється шляхом ферментації соєвих бобів, рису, ячменю, пшениці або суміші з них за допомогою спеціального виду цвілевих грибів Aspergillus oryzae. У народі її називають червона паста через насичений червоно-коричневий колір. Пасту місо можна використовувати як один інгредієнт у вигляді супу або бульйону, так і у вигляді соусу, маринаду, приправа. Залежно від партії, упаковка даної продукції може змінюватися.Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Вакуумна упаковка |
Тип | Місо |
Термін придатності | 24 міс |
Склад | соєві боби, рис, сіль, вода |
Інформація для замовлення
- Ціна: 253 ₴