Сухий Рибний Бульйон Хондаши (1 кг)
Бульйон Хондаши - гранульований сухий бульйон, один з основних інгредієнтів японського місо-супу також входить до складу багатьох японських супів і соусів. Може використовуватися при приготуванні заправки для рису. Використовують в якості основи для японського бульйону дасі або даші.
Японський дасі володіє трьома безумовними перевагами:
1. Дасі сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак.
2. Дасі сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому.
3. Дасі сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів.
Саме тому дасі вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як варених, так і приготованих на грилі або на пару.
Харчова цінність на 100 г продукту:
- білки - 27 г,
- жири - 1,4 м,
- вуглеводи - 25,1 г,
- сіль - 451,18 р.
- Калорійність - 224,04 ккал.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Китай |
Тип | Бульйони |
Упаковка | Картонний пакет |
Кількість в упаковці | 2 шт. |
Термін придатності | 18 міс |
Склад | сіль кухонна, кукурудзяний крохмаль, мальтодекстрин, лактоза, екстракт боніто, підсилювач смаку й аромату глутамат натрію |
- Ціна: 714 ₴