Соус гострий Кімчі
Соус кімчі – традиційний корейський соус-заправка, секретна зброя корейських кухарів. Гострий, пекучо-пряний смак соус кімчі має приємний аромат свіжих фруктів.
Соус кімчі вважається головною складовою більш, ніж 170 страв національної японської кухні. Соус нерідко називають пастою кімчі, це пов'язано в першу чергу з складом і консистенцією продукту. До складу традиційного соусу кімчі входять такі інгредієнти: яблука, імбир, часник, мандарини і червоний перець. Примітно те, що соус кімчі зобов'язаний своєю появою національному корейському блюда під назвою кімчхі або кімчі, а так само чимчхи і т. д.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 1800 мл |
- Ціна: 751 ₴