Рис для суші Нішикі США, "Nishiki" USA (1 кг/ вага) Каліфорнійський
200 ₴/кг
- В наявності
Рис для суші має майже круглі непрозорі зерна. Він відноситься до сортів з дуже високим вмістом крохмалю, тому при варінні він набуває кремоподібну консистенцію. Зерна злипаються і споживають велику кількість води. Завдяки великій «клейкості» саме цей сорт рису використовують для приготування суші. Він цінується за особливий склад вуглецю, збалансований рослинний білок.
Рис для суші легко засвоюється організмом і добре заповнює енерговитрати, благотворно діє на слизову оболонку шлунково-кишкового тракту, захищає її від подразнення.
Рис Nishiki - це особливий сорт каліфорнійського рису, відрізняється підвищеним вмістом клейковини, завдяки чому він ідеально підходить для приготування суші, ролів та інших японських страв.
Рис «Nishiki» - лідер серед сортів рису для суші. Саме його використовують в автентичних японських ресторанах.
Основні | |
---|---|
Виробник | Nishiki |
Країна виробник | США |
Тип | Рис для суші |
- Ціна: 200 ₴/кг