Рис для суші DAICHI
Дуже важливу роль у приготуванні суші грають правильно підібрані високоякісні інгредієнти. Наприклад, замість звичайного рису слід використовувати спеціально призначені сорти.
Цей сорт рису вивели кілька сотень років тому. Спочатку його вартість була немислимо високою, у зв'язку з чим доступний він був лише обраним аж до середини двадцятого століття. Тепер він є одним із найдоступніших сортів для приготування суші.
Це просто ідеальний продукт для приготування суші та багатьох інших традиційних японських страв, оскільки має такі характеристики, як клейкість і округла форма. Ще однією важливою особливістю рису є ідеальна здатність вбирати всю воду в процесі варіння - це сприяє якнайшвидшому підготовці даного продукту для вживання в їжу. Крім усього іншого, для рису характерний такий розмір зернят, що є оптимальним для приготування суші та інших страв національної японської кухні – не більше п'яти міліметрів у довжину.
Основні | |
---|---|
Тип | Рис для суші |
Упаковка | Картонний пакет |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 3 713 ₴/мішок