Соус Унагі East Food
Соус Унагі – соус для приготування вугра, який є густою консистенцією, солодко-солоним смаком з тонкими копченими нотками. Це чудовий гриль-соус для м'яса, риби, а також для курки та овочів. Соус Унагі ідеально поєднується з рисом. Застосування соусу: Соусом Унагі в японській кухні поливають страви з копченим вугром, так само з ним готують іншу рибу та морепродукти. Він надає стравам вишуканих солодко-соліно-копчених ноток. Його можна використовувати, коли вугра кладуть на верх ролу чи нігірі. У суші його зазвичай подають із такими стравами, як Унаги (вугор) рол або рол дракон. Його можна подавати з іншими ролами.Упаковка: 1 л.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Тип | Соєві соуси |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | East Food |
Інформація для замовлення
- Ціна: 234 ₴