Рис для суші
Для Японії рис - це символ держави і душі нації.
Кажуть, що якщо за обідом не поїв цього злака, то ніби як і за стіл не сідав.
Важливість рису в Японії можна порівняти до хліба - продукту.
Хліб - уся голова, так зазвичай, говорять у нас, і обов'язково будь-яка страва ми їмо в прикуску з хлібом.
Рис суші має майже круглі непрозорі зерна. Він належить до дуже високих сортів крохмалю, тож після варіння він набуває кремоподібної консистенції. Зерна злипаються і споживають велику кількість води. Завдяки великій "клейкості" саме цей сорт рису використовують для виробництва суші. Він цінується за особливий склад вуглецьів, збалансований рослинний білок.
Рис для суші легко засвоюється організмом і добре компенсує енергозатрати, корисно діє на слизову оболонку шлунково-кишеного тракту, захищає її від роздратування.
В нашому інтернет-магазині ви знайдете тільки якісний рис для суші за оптимальною ціною. Це відбірний продукт, який пройшов усі стадії очищення. Ви не знайдете в ньому зіпсованих чи потемнілих зерен, сміття тощо. Суші, приготовані з такої сировини, завжди відрізнятимуться від інших неповторним смаком і гарним зовнішнім виглядом.