Ікра
Свіжі та якісні морепродукти
Їжа для суші та ролів, традиційні японські страви, є справжнім делікатесом і не тільки для європейців, але й для багатьох японців. Особливе місце в цьому ряду займає ікра, яка буває трьох видів: ікра лососа (ікура), ікра капелан (масаго), ікра летючої риби (тобіко). Ікра масаґо має ніжніший смак, ніж будь-яка інша, а також значно менший. Використовується під час приготування суші, ролів або як прикраса гункан-суші і ролів каліфорнії. Наш інтернет-магазин пропонує тільки високоякісні продукти для японської кухні, які дозволяють готувати екзотичні страви, які хочуть їсти знову і знову. Завдяки нашим продуктам, у будь-якого нашого партнера-власника японського ресторану або суші-бару в Україні з'явиться маса постійних вдячних клієнтів. Багато наших партнерів вже оцінили високу якість і стабільність нашої роботи. Ви теж можете бути серед них.